vineri, 18 martie 2011

Alegi sa iubesti?


A sunat ceasul. E vremea sa te trezesti din somnul in care te-ai pironit de-a lungul timpului. E vremea sa fugi din lumea viselor si sa privesti spre realitate. Nu mai ai voie sa visezi spre viitor, ci sa-l traiesti, sa ti-l construiesti.
Preia fraiele proprii tale vieti si condu spre ceea ce vrei sa devii. Ia curbele si obstacolele usor, fara sa te grabesti. E timp pentru decizii. Nu e timp pentru accidente.
 Iar tu? Ce sa spun despre tine? Sper ca voi reusi sa valorific prezentul pe care-l am si care depinde de tine in ceea ce va urma. Sper ca vei fi acolo daca nu pana la capat, inca un timp de acum in colo.
 ….Te voi imbratisa, ma voi topi sub bratele tale puternice si, inchizand ochii, imi voi intipari acest tablou in minte pentru totdeauna. Te voi saruta pe obraji, pe frunte sa pastrez inocenta si simplitatea gestului. Ma voi juca in parul tau scurt sa-mi tatuez atingerea moale pe degete. Desi nu ti-am spus, as vrea sa am o cutie in care sa-ti pastrez si sarutul. Asta in caz in care alegerea mea ne va desparti pentru totdeauna.
Trebuie sa aleg! Asta e cel mai greu…sa aleg daca sa plec si sa-mi ating telurile profesionale sau sa raman si sa sper la implinirea in iubire. Daca aleg sa raman, soarta e atat de ciudata incat, mai mult ca sigur te va face pe tine sa pleci. Culmea, pe drumul pe care am ales eu sa nu mai plec. Daca plec, din nou, s-ar putea ca tu sa nu mai poti veni dupa mine.
   Te vreau aici, langa mine. Vreau sa-mi spui ce sa aleg. Sa alegem impreuna.
    In caz ca voi pleca, pastreaza-ma in suflet. Aminteste-ti cu drag de mine si cu zambete de tot prin ce-am trecut. Poate ne vom reintalni. Sa ma privesti si peste ani la fel. Tu oricum ramai acolo si eu nu voi inceta sa visez.
  Traieste-ti viata, bucura-te de prezent si lupta pentru viitor. Iubeste, strange in brate, pierde-ti ratiunea din cauza iubirii. E o pierdere atat de dulce. Sopteste suav “te iubesc!”, dar nu ma uita niciodata pe mine.

4 comentarii:

  1. Lucrurile se aseaza exact asa cum trebuie. daCA acuma credeti ca se rupe pamantul, sa vezi ce se intampla daca te impotrivesti la firea naturii :p
    Cu siguranta alegerea vine de la sine.
    .................................................
    Seara frumoasa, chiar asteptam o postare noua de la tine!

    RăspundețiȘtergere
  2. mereu ma faci sa`mi storc o lacrima:((..si parca`mi trece...Alege pt tine,serios,pt ca nimeni nu alege sa`ti fie tie bine,oricat te`ar iubi.sau nu

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumos,Roxana..Pare real, dar ai grija cui ii incredintezi simtamintele astea..multi,prea multi nu merita!E de ajuns sa te uiti in jur..

    RăspundețiȘtergere
  4. M-ai impresionat..mi-au dat lacrimile si nu ma asteptam..la mai multe posturi.

    RăspundețiȘtergere