luni, 21 martie 2011

Cosmarul unei vieti furate. (de cealalta parte a baricadei)


…de cand se trezi dimineata stia ca ceva se va intampla in seara asta. I se strangea din cand in cand inima dandu-i parca niste semnale ca ceva  nou e pe cale sa-si faca aparitia in viata lui. Era un barbat ciudat, toata lumea stia asta, inclusiv el. Nu prea avea prieteni desi tot timpul era cu cate unul. Avea bani insa si totodata impresia ca poate cumpara totul cu ei. Nu a avut niciodata noroc in dragoste, dar cumpara femeile oportuniste care, dupa ce le intretinea putin, plecau. Tocmai din acest motiv devenise un misogin incurabil si, desi ii placea sa si-o traga cu diverse domnisoare, ura tot ce tinea de feminitate.
….statea la o masa indepartata cand atentia ii fu captata de o fetiscana draguta si vesela. Umbla de colo-colo, avand se pare prieteni la fiecare masa. Era placuta de lume, se vedea asta si ea incerca sa alimenteze cat mai mult toate aceste prietenii. Dupa un timp, fata se ridica sa plece. Se imbraca, isi lua ramas-bun de la prietenii cu care era si iesi pe usa. Nu inainte insa de a-i arunca o privire lui. S-a uitat ciudat la el, cu o licarire de repulsie parca si asta l-a facut sa bufneasca intr-un ras zgomotos. Toate fetele se uitau asa la el in ultima vreme.
….se ridica si el de la masa, dupa vreo 5 minute. Iesi afara, porni masina si o lua in directia in care a parut fata ca se indreapta. Nu stia exact ce vrea sa faca, cert era doar lucrul ca ii atrase atentia si trebuia sa se lase condus de impulsuri, altfel s-ar fi zvarcolit toata noaptea.
O vazu. Mergea usor, cu pasul leganat, incovoindu-se parca usor sub greutatea ghozdanului ce-l cara in spate. Cand trecu de zona iluminata, el opri putin masina. Timp in care tocmai vazu ca fata isi pune niste casti in ureche. Desi era intuneric, gestul fu vizibil in lumina farurilor. Stinse farurile, avea sa o urmareasca asa. Conducea de mult timp, cunostea si drumul putin. Din nou un zvacnet. Acum intelesese ce vroia sa-i spuna inima de dimineata: azi va pune stapanire pe o pustoaica. Ii placea sa domine si lupta din greu sa reuseasca sa faca acest lucru cu tipele care nu se lasau influentate.
Lumina telefonului ei il ajuta sa-si dea seama de distanta pe care trebuia sa o pastreze. Nu merse mult si se hotari: aici se va intampla totul. Accelera putin pana ajunse in spatele ei. Iesi din masin si nu mai inchise portiera.
Cand ii atinse gura cu palma, ea incerca sa-l muste si asta il facu sa zambeasca in sinea lui. Nu va vorbi, nu va scoate niciun sunet, astfel nu-l va recunoaste in caz ca va merge la politie sa denunte violul ce va urma. Inima-i batea cu putere. Era excitat de groaza fetei si se infiora de placere cand ii auzea tipetele infundate.
…o tranti la pamant si-i rupse hainele. O pipai si inima-i zvacni din nou cand ii simti trupul. Un trup proaspar, o piele moale care parca infasura oasele fragile ale fetei. Avea corp frumos si asta il facu sa nu mai reziste. Ea se zbatea dar lui nu-i pasa. Oricum e o curva asa ca toate femeile din ziua de azi, o sa-i treaca supararea maine. Pana atunci el va profita de frumusetea trupului ei. Cand o penetra, o indoiala i se cuibari in suflet. Desi hotararea cu care venise la inceput scazu, termina ce avea de facut. O simti la un moment dat cum isi inmoaie trupul, semn ca lesinase. Incepu sa rada: fata era fecioara! Desi promisese ca nu va scoate niciun sunet, nu-si putu abtine rasul grotesc care intrerupse parca negrul intunericului.
  Se ridica de pe ea. Ea era lesinata. Incerca sa o faca sa reactioneze, dar nu reusi nimic. Isi spuse ca nu are rost sa mai stea, e tocmai bine daca nu-si revine pana reuseste el sa plece. Si pleca…
…inca se gandea la fecioara de care avuse parte cu cateva zile in urma. Nu-si putea scoate din minte trupul ei. Avea sa o reintalneasca, daca nu acum, peste mai mult timp. Oricum nu-l va recunoaste. Numai ca seara aia avusese urmari grave. Cand pleca de la ea, era atat de distras incat accidenta mortal un om. Oricum nu-i pasa prea mult, banii il vor scoate din locul unde se afla acuma. Stia ca fata nu fusese la politie, de altfel poate-l gaseau. Nu se protejase si nu era deci, greu sa i se dea de urma.
….o va revedea, stia sigur. Cand va iesi din locul ala, o va reintalni pe fata careia ii daramase visele, dar pentru care simtea o iubire bolnava…

Un comentariu:

  1. Mi-ar fi placut sa urmeze si sa aiba un sfirsit aceasta poveste scrisa cu atit daruire. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere